Web hoszting a felhőben

Webes alkalmazások és modern webhelyek üzembe helyezése és méretezése másodpercek alatt

  • .Net, Java, PHP, Node.js, Python
  • Beépített automatikus méretezési és terheléselosztási
  • Magas rendelkezésre állás automatikus javítással
  • Folyamatos üzembe helyezés a Git, a TFS vagy a GitHub programmal
  • SQL-adatbázisok, MySQL, Dokumentum-adatbázis, Kereső szolgáltatás, MongoDB
  • WordPress, Umbraco, Joomla, Drupal

Az Azure webhelyek szolgáltatás teljes körűen felügyelt, szolgáltatásként nyújtott platformot alkot, ahol másodpercek alatt hozhatók létre, telepíthetők és méretezhetők nagyvállalati szintű webalkalmazások. Összpontosítson az alkalmazáskódra, az Azure gondoskodik az infrastruktúra méretezéséről és biztonságos működtetéséről.

Problémamentes működés

Webalkalmazásait magas rendelkezésre állású, automatikus javítási funkcióval működő környezetben futtathatja. Az Azure webhelyek szolgáltatásban üzembe helyezett webalkalmazások elkülönítve, az Ön alkalmazásai számára dedikált virtuális gépeken futnak, teljesítményük kiszámítható, és biztonságosan elkülönülnek.

Automatikus méretezés

Az Azure segítségével gyorsan növelheti vagy csökkentheti kapacitását a beérkező ügyfélterhelés kezelésére. Manuálisan megadhatja a virtuális gépek számát és méretét, illetve beállíthat automatikus méretezést is, ha a kiszolgálókat terhelés vagy ütemezés szerint szeretné méretezni.

Fájljai biztonságban vannak

Webhelyéről és adatbázisáról automatikusan biztonsági másolatot készíthet. Vészhelyzetben programkódja és adatai is biztonságban vannak, könnyen helyreállíthatók, így vállalkozása ügyeit nyugodtan intézheti.