Szolgáltatások

Stabil rendszer hosszú távon

Az informatikai rendszer színvonalát vállalkozása igénye szerint fejlesztjük, az elért eredményeket pedig folyamatos karbantartással meg is őrizzük. Biztonságos és megbízható informatikai megoldásokat biztosítunk vállalkozása számára!

A folyamatos rendszerfelügyeletnek és adatmentéseknek köszönhetően az Ön vállalkozása mindíg naprakész, így vállalkozása informatikai rendszere 100%-osan az Ön és munkatársai igényeit szolgálja.

Az esetlegesen felmerülő szoftveres, vagy hardveres problémákat munkatársaink azonnal orvosolják. Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe vesszük, ennek következtében személyre szabottan tervezzük meg informatikai rendszerét, így segítve vállalkozásának hatékony működését.

Rendszer tervezés, méretezés

Milyen lenne, ha informatikai rendszere maximális és költséghatékonyan az Ön szolgálatában állna? Segítene a célok elérésében és igény esetén azonnal bővíthető lenne?

Minőség és profi megoldások

Legyen szó bővítésről, vagy egy új rendszer kiépítéséről, teljes körű szolgáltatást nyújtunk az eszközök kiválasztásától kezdődően, a beszerzésen át egészen a kulcsrakész beüzemelésig.

24/7 rendszergazdai szolgáltatás

Teljes körű gondoskodás a biztonságos és hatékony informatikai rendszer működéséért. Nullához közeli leállás tervezhető staging rendszerek alkalmazásával.

Segítség aktuális problémákban

Aktuális, égető problémára adunk azonnali segítséget. Rövid határidejű projektjeiben is segíthetünk, így nincs szüksége humán erőforrás keresésére.

Rendszerfelügyelet

Rendszerfelügyelet és üzemeltetés

Mikor cégünk növekszik, egyre több fontos információ kerül birtokunkba, melyek tárolása, biztonsági mentése, és archiválása döntő fontosságú. A felhasználók túlnyomó többsége – a rendszerfelügyelet oltalmát nélkülözve – csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már késő.
Kerülje el ezt a hibát!

IT Outsourcing

Költségmegtakarítás és hatékonyság növelés IT-kiszervezéssel

A vállalatok hatékonyságának egyik kulcskérdése, hogy az üzletmenetet kiszolgáló IT-rendszereik mennyire működnek hatékonyan. Az IT-nak a szervezeten belül maximálisan segítenie kell az üzleti folyamatokat, mindezt úgy, hogy a költségszint a lehető legalacsonyabb legyen. Cégünk személyre szabott megoldást szállít az ügyfelei számára.

Web hoszting a felhőben

Webes alkalmazások és modern webhelyek üzembe helyezése és méretezése másodpercek alatt

  • .Net, Java, PHP, Node.js, Python
  • Beépített automatikus méretezési és terheléselosztási
  • Magas rendelkezésre állás automatikus javítással
  • Folyamatos üzembe helyezés a Git, a TFS vagy a GitHub programmal
  • SQL-adatbázisok, MySQL, Dokumentum-adatbázis, Kereső szolgáltatás, MongoDB
  • WordPress, Umbraco, Joomla, Drupal

Virtualizáció a felhőben

Felhő alapú kiszolgálás Windows Azure használatával

A felhő-számítástechnika, azaz a cloud computing lényege, hogy a felhasználók olyan programokkal és fájlokkal dolgoznak, amelyek nem az ő számítógépükön vagy szerverükön, hanem távoli kiszolgálókon egy mega-hoszter – jelen esetben a világ legnagyobb szoftvervállalata, a Microsoft – adatközpontjaiban találhatók.