Rendszerfelügyelet

Rendszerfelügyelet és üzemeltetés

Mikor cégünk növekszik, egyre több fontos információ kerül birtokunkba, melyek tárolása, biztonsági mentése, és archiválása döntő fontosságú. A felhasználók túlnyomó többsége – a rendszerfelügyelet oltalmát nélkülözve – csak akkor kér szakszerű segítséget, amikor már késő.
Kerülje el ezt a hibát!

16 éves szakmai múlt - garantáljuk Önnek megbízhatóságunk

Adatbiztonság

Ha bármely információ elveszik, vagy nem előhívható, azonnali hatással lehet a vállalat egészének működésére. Amennyiben a fontos céges adatokat csak saját számítógépén tárolja, az adatok biztonsága nem garantálható. Rendszerfelügyeleti szolgáltatásunk részeként biztonsági mentést készítünk a teljes rendszerről, hogy annak meghibásodása esetén a korábbi állapotot maradéktalanul helyreállíthassuk.

Teljes körű megoldás

Túláram. Villámcsapás. Vírus. Váratlanul elérhetetlen szerver. Kémprogram. Megtelt adattárhely. Levelezési hiba. Adatveszteség. A problémák száma végtelen, megoldás a rendszerfelügyelet. Az összes üzemzavar megelőzhető, vagy azonnal orvosolható, ha rendszere a megfelelő szakemberek folyamatos felügyelete mellett működik. Ha nincs IT support-ja, pénzt és bizalmat veszít!

Hibaelhárítás és monitoring

Csapatunk mindig a felmerülő problémáknak megfelelően szerveződik, külsős szakembereinknek köszönhetően rugalmasan bővülhetünk. Napi 24 órás felügyelet során Ön egy olyan informatikus operátorral beszél, aki nem delegálja az ügyfél kérését, hanem akut és szakszerű módon megszünteti a rendellenességet.

Vállalkozását megterhelik a költségek?

Béreljen tőlünk

Kiadásait csökkentheti és tervezhet, ha bérli tőlünk infrastruktúráját. Határozatlan, havonta megújuló bérleti szerződéseinknek köszönhetően nem kell cégének komoly anyagi beruházásra költeni. Ha bővül cége, vagy anyagi gondjai vannak, következő hónapra módosíthatja gépparkját.

Performancia vizsgálat

“A több nem mindíg jobb” – Kevesebből többet, lehetne ez is a mottónk. Ha lassú a rendszere, alkalmazásai, nem kell azonnal új beruházásra, munkaállomás vagy szerver cserében gondolkodnia. Átvizsgáljuk infrastruktúrát, és szakvéleményt, opciókat mutatunk a megoldásokra.