IT Képzések

Informatikai támogatásunk nem merül ki abban, hogy az üzemeltetési és tervezési feladatokat ellátjuk.

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, képzük magukat, ezt a tudást ügyfeleinknek is átadjuk, így a napi feladataikat is gördülékenyebben el tudják látni, nem all ezért egy  megrendelés vagy project. Új megoldás vagy meglévő rendszer frissítésekor is ingyenes tréningeket tartunk.

Online előadások

Amennyiben nincs lehetőség személyesen megjelenni időpont vagy hely szűke miatt, online előadást és tréninget is tudunk tartani egy-két főnek, vagy az egész cégnek. Online, webs kurzusok lebonyolítását is meg tudjuk oldani, feladatsorokkal.

Belső képzések

Kollégáink egymást is képzik, mindenkinek megvan a maga szakmai érdeklődési köre, ezekről heti rendszerességgel stand-up előadásokat és vitanapokat tartanak.

Tanfolyamok

Éves tanfolyam keretünkből szakembereink saját elképzeléseik szerint választhatnak tanfolyamokat, ezeket munkaidőben elvégezhetik, ezzel is motiváljuk szakmájuk iránti elkötelezettséget.

Konferenciák

Előszeretettel látogatunk minden szakmai konferenciát, nem állítunk akadályt az újdonságok iránt fogékony kollégáink előtt. Elsősorban Microsoft képzések és előadások érhetőek el itthon, de szűkebb körben IT biztonsági (ethical hack) előadásra is el lehet jutni.